30 minuten

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten) zullen we je veranderwens en verwachtingen bespreken. Mijn manier van werken zal ik dan uitleggen en bespreken wat de mogelijkheden zijn. We kijken dan ook of er een klik is.

Als we besluiten met elkaar verder te gaan, vul je voorafgaand aan het intakegesprek thuis het intakeformulier in. Tijdens het intakegesprek zal ik je veel vragen stellen en bespreken we dit formulier. In deze analyse zullen we ingaan op verschillende onderdelen: voeding, beweging, ontspanning en rust. Ook zullen we een lichaamsmeting doen (gewicht, BMI, BMR, spiermassa percentage, vetpercentage, visceraal vetniveau). Aan de hand van de resultaten stellen we een plan op waarmee we aan je veranderwens gaan werken. 

Coaching

Als je ervoor kiest om meerdere coachgesprekken aan te gaan, zal ik werken met verschillende methodes, passend bij jou en je veranderwens. Ik wil je de tools geven om weer lekker in je vel te zitten en daarna te blijven. Het aantal sessies is afhankelijk van de vraagstelling. Gemiddeld zijn zo’n drie tot zes sessies nodig om je doelen te behalen, oude levenspatronen af te leren en nieuwe eigen te maken voor duurzame gedragsverandering. Maar soms zijn één of twee sessies al voldoende om een gerichte vraag te onderzoeken en een duwtje in de juiste richting te krijgen. In overleg stellen we het aantal sessies vast. 

 Strippenkaart wegen en meten

Wanneer je eenmaal zelf aan de slag bent met je nieuwe leefstijl is je welbevinden natuurlijk de beste graadmeter. Daarnaast kan het af en toe ook prettig zijn om concrete cijfers te zien. Je kan kiezen na de leefstijl- en voedingsanalyse om er zelf mee aan de slag te gaan, maar wil je nog wel bij mij op de weegschaal en een kort overleg? Met deze strippenkaart heb je recht op zes weeg- en meetmomenten. Ook kort overleg hoort daarbij. 


Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op!